Een blik in de toekomst van recreatie

De toekomst van recreatie is te zien, te horen en te beleven tijdens Recreatie Vakbeurs 2018. Het overkoepelende thema dit jaar is ‘een blik op de toekomst’. In zeven prachtige gesegmenteerde beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd en worden de hottopics belicht.

Een branche die sterk groeit maar tegelijkertijd continu in beweging is. Wat vandaag hot en trending is, kan morgen alweer uit zijn.  Deze vakbeurs is voor u hét moment om te ontdekken wat de sector te bieden heeft. Niet alleen nieuwe producten worden gepresenteerd, maar ook komt u te weten wat de ‘trending topics’ in de recreatie zijn en waar u als ondernemer op in moet springen om ‘futureproof’ te blijven? Onder het motto ‘samen staan we sterker’ worden ook dit jaar, in samenwerking met RekreaVakkrant, ‘de Ronde Tafel’ gesprekken toegevoegd aan het programma. Laat u inspireren tijdens één van de sessies door de experts uit de branche, zodat dé uitdagingen van vandaag de oplossingen van morgen bieden.

Op 27, 28 en 29 november a.s. vindt in Evenementenhal Hardenberg alweer de 17e editie van Recreatie Vakbeurs plaats. Een vakbeurs met een nationaal karakter, maar met een Benelux bereik. SLIPSTOP is één van de deelnemers aan deze beurs. We kijken uit naar uw komst!

2018-10-15T10:32:46+02:00