Antislip vloeren

Unieke onzichtbare behandeling

SLIPSTOP behandelt betonnen, terrazzo, marmeren, granieten en keramische vloeren. De behandeling gebeurt op chemische wijze. De SLIPSTOP behandeling is kleurloos, reukloos en niet schadelijk voor het milieu. Door een eenmalige behandeling worden gladheids- en slipproblemen voorkomen, op nieuwe en bestaande vloeren. De vloeren zien er na behandeling weer zo goed als nieuw uit. Het SLIPSTOP proces werkt zelfs onder water.

Antislip bad en douche

Voorkom valpartijen in de badkamer!

Speciaal voor badkuipen en douchebakken heeft SLIPSTOP een speciale antislipbehandeling: Standfast. Het is een krachtige vloeistof die zeer geschikt is voor de behandeling van sanitaire oppervlakten zoals keramiek of emaille.

Standfast overwint gladheidsproblemen in de douche of badkamer. Standfast is daarom een goed product voor particuliere én professionele badkamers in hotels en zorginstellingen.

Dieptereiniging

Onderhoud van A tot Z

De ruime ervaring heeft ons geleerd dat dieptereiniging helaas niet in alle situaties makkelijk integraal door te voeren is. Soms wordt er gewerkt met externe schoonmaakdiensten, soms zijn er specifieke inkoopcontracten en normen van kracht, of houden verschillende afdelingen zich met schoonmaak bezig.

Om bovenstaande situaties te voorkomen kunt u een beroep doen op SLIPSTOP. Met ons kunt u een afspraak maken voor zowel incidentele als periodieke dieptereinigingen van vloeren. Namens SLIPSTOP voeren wij regelmatig deze dieptereiniging uit. Dat wil zeggen dat wij alle vloeren zeer grondig schoonmaken. De vloeren zien er daarna weer als nieuw uit.

Slipweerstandmeting

Onze metingen voldoen aan NEN 7909

Bij SLIPSTOP kunt u terecht bij het meten van de slipweerstand van vloeren. Ook voor en na de antislipbehandeling en/of de reiniging van de vloeren wordt de slipweerstand gemeten. Van deze meetresultaten wordt een rapport gemaakt. Na een antislipbehandeling van de vloer, volgens het SLIPSTOP proces, kunnen de resultaten van de slipweerstandmeting en de garantie worden afgegeven. De metingen worden gedaan door onze specialisten met de GMG200 Tribometer.

Vloeronderhoud

Compleet assortiment vloeronderhoud

SLIPSTOP biedt – naast de unieke SLIPSTOP antislipbehandelingen – het totaalpakket van vloeronderhoud aan.

Onze mensen zijn allround vloerspecialisten op het gebied van:
• specialistische dieptereiniging;
• polijsten en twisteren;
• strippen, opblokken en impregneren.

Vloerabonnement

SLIPSTOP biedt verschillende vloerabonnementen voor het professionele onderhoud van antislipvloeren. Het onderhoud wordt tijdens de garantieperiode uitgevoerd. Op deze manier bent u vijf jaar lang verzekerd van een veilige en schone vloer, voor een vast bedrag. Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden!

Unieke onzichtbare oplossing: de vloer is stroef, maar het uiterlijk van de vloer blijft gelijk!