Klanten aan het woord

Hieronder leest u verschillende klantervaringen. Voor een overzicht van meer SLIPSTOP projecten kunt u terecht op onze pagina’s met referenties.

Ineke ’t Hart, Executive Housekeeper van Grand Hotel Karel V Utrecht is enthousiast over SLIPSTOP: “De marmeren vloeren van 44 van onze 121 hotelkamers zijn opnieuw gepolijst. De vloeren hebben hun glans teruggekregen, maar zijn niet glad. SLIPSTOP komt haar afspraken na, handelt snel en gaat professioneel te werk.”

Ruud Konijn, verantwoordelijk voor verschillende VvE’s in de regio Amsterdam: “Op diverse locaties heeft SLIPSTOP vloeren antislip gemaakt. De specialisten van SLIPSTOP bieden altijd een passende oplossing. We werken graag met SLIPSTOP samen.”

Lotte Landsheer van Cor Unum uit Den Bosch: “SLIPSTOP maakt onze prachtige keramische tegels antislip, maar met behoud van het mooie uiterlijk. Uniek! We werken nu al enkele jaren samen met SLIPSTOP. En naar volle tevredenheid. SLIPSTOP is flexibel, klantgericht en werkt heel secuur.”

Jacobien Bruijnaers coördinator van Theresia Woonzorgcentrum in Eindhoven: “De vloeren in de badkamers waren glad. De samenwerking met SLIPSTOP was heel prettig en het resultaat is goed. Nu glijden we niet meer uit!”

Marco Misset van VvE Noorderzon (via ReboGroep) in Arnhem: “We zijn heel tevreden, want de vloer van de galerijen zijn merkbaar stroever. De bewoners zijn erg complimenteus over het eindresultaat. De flexibele werkhouding van de uitvoerders van SLIPSTOP was zeer prettig.”

Unieke onzichtbare oplossing: de vloer is stroef, maar het uiterlijk van de vloer blijft gelijk!

Alex Petra van WoonOpMaat: “Wij zijn een woningbouwvereniging en hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van SLIPSTOP Benelux BV. De werkzaamheden die SLIPSTOP op de vloeren uitvoert, worden goed begeleid en uitgevoerd, wij zijn hier dan ook zeer over te spreken.”

Aad van de Laar van Ipse de Bruggen uit Zwammerdam: “SLIPSTOP is een uitkomst voor ons! De vloer kreeg eerst een grondige reiniging en daarna een antislipbehandeling. Sinds die tijd hebben wij geen valincidenten meer. Onze cliënten hebben nu dus een veiligere omgeving.”

Anja van Leeuwen van de gemeente Aalsmeer: “Het gemeentehuis in Aalsmeer is een gemeentelijk monument. SLIPSTOP behandelde onze vloer volgens de SLIPSTOP-oplossing. Het resultaat mag er zijn. De sfeervolle, natuurlijke uitstraling van de vloer komt weer helemaal tot z’n recht.”

Nico Koelink van de Dirkzwager Groep  uit Almere. “Voor verschillende opdrachtgevers hebben we antislipbehandelingen laten uitvoeren. De werkwijze van SLIPSTOP is professioneel en de vloeren zijn weer schoon én antislip. Onze opdrachtgevers zijn tevreden. Dan zijn wij het ook.”

Unieke onzichtbare oplossing: de vloer is stroef, maar het uiterlijk van de vloer blijft gelijk!